Get Adobe Flash player

Visit us on

facebook button

partyflock

instagram twitter

 

Disclaimer

 

Foto’s en Video’s

Alle op onze website geplaatste afbeeldingen/foto’s en geschreven teksten van de georganiseerde DanceAMP feesten worden met zorg geplaatst. U dient er als bezoeker / gast van onze feesten rekening mee te houden dat u gefotografeerd kan worden waarna deze foto’s  wordt geplaatst op onze website. Indien u niet wenst om uw foto gepubliceerd te zien kunt u dit aangeven door een e mail bericht te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Website
De inhoud van deze website is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Het kan echter voorkomen dat de website fouten en/of gebreken bevat. De website kan links naar websites van derden bevatten. De organisatie van DanceAMP is niet aansprakelijk voor fouten en/of gebreken van de inhoud van de website, of voor de websites van derden. 
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijfrechten
Alle eigendomsrechten met betrekking tot deze website berusten bij de organisatie van DanceAMP. Het is u niet toegestaan om enig deel van deze website te “verveelvoudigen” en openbaar te maken zonder de schriftelijke toestemming van de organisatie van DanceAMP.

Winacties op social media

 

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle prijsvragen en win-acties van de organisatie DanceAMP. Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

 

1. Prijsvragen en winacties worden uitgeschreven door DanceAMP op de door de organisatie gekozen uitvoering (o.a. website, social media, mailingen etc.).

2. Deelname aan prijsvragen/acties zijn gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een connectie heeft met DanceAMP. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de betreffende actie.

4. De organisatie kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de looptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de prijsvraag of actie wijzigen of aanpassen.

5. De organisatie heeft het recht om haar actie aan te passen naar een eerdere of een latere periode.

6. Indien er sprake is van ongepast gebruik door de deelnemer, wordt hij/zij geheel uitgesloten van deelname.

7. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

8. Medewerkers van DanceAMP zijn uitgesloten van deelname.

9. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimum leeftijd hebben van 16 jaar.

10. De trekking van de winnaar geschiedt op onpartijdige wijze.

11. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door de organisatie.

12. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

 

Voor vragen en/of klachten kan schriftelijk contact opgenomen worden met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U ontvangt binnen 7 werkdagen een reactie.