Get Adobe Flash player

Visit us on

facebook button

partyflock

instagram twitter

 

 

IMG 20160114 141916Na jarenlang grote en kleine dancefeesten in binnen- en buitenland te hebben bezocht waren we (Arno, Marcel en Peter) er klaar mee.

 

Dit konden wij beter!

 

Op het strand in Tunesie werd besloten om zelf dancefeestjes te gaan organiseren. Terug in Nederland zijn we meteen aan de gang gegaan. De rest is eigenlijk ‘geschiedenis’.

 

Alle denkbare fouten hebben we gemaakt maar in de loop der jaren hebben we het aardig op de rit gekregen en zijn de feestjes van DanceAMP een begrip geworden in Breda maar zeker ook daarbuiten.

 

We hebben inmiddels een trouwe schare fans die bij iedere editie weer zorgen voor een geweldig sfeertje in Mezz Breda, onze thuisbasis.

Onlangs hebben we op spectaculaire wijze ons vijfjarig bestaan gevierd.

 

70Eind 2015 heeft Peter besloten om de feesten alleen nog vanaf de dansvloer mee te maken, Marcel daarentegen heeft het stokje weer van Peter overgenomen waardoor Arno en Marcel weer doorgaan met het organiseren van 2 tot 3 kleinschalige dancefeestjes per jaar in Mezz Breda met een trancy/progressive/house geluid uit de jaren 90/00 door dj’s die naam hebben gemaakt in het circuit. Met toplasershows en prachtige sfeerbeelden die het plaatje compleet maken.

 


DanceAMP is nog steeds ‘alive and kicking’ 

 

Grtz, Arno en Marcel